© Copyright foto: Broekman Special Products Division Home » Leden » Broekman Breakbulk Terminals

BROEKMAN BREAKBULK TERMINALS

Broekman heeft meer dan 55 jaar ervaring met Value Added Logistics, Value Added Services en het behandelen van unieke, grote en zware ladingen.Broekman heeft een brede klantenkring in de breakbulk sector. Hoe uitdagend of divers uw product ook is, wij coördineren de veilige opslag en het transport voor u. Broekman biedt vier logistieke diensten aan, die afgestemd worden op uw specifieke wensen:

  • Offshore & Heavy Lift: Totaaloplossingen voor uitzonderlijke lading in de offshore-, energie- en mijnsector.
  • Project Cargo: De verzameling, het transport en de aflevering van ladingen bestemd voor complexe projecten, wereldwijd.
  • Steel Logistics: De overslag en opslag van staal en metaal, het hele jaar door onder alle weersomstandigheden.
  • RoRo: De coördinatie van roll-on roll-off-vervoer voor alle soorten producten op wielen.

De locaties van onze breakbulkterminals sluiten aan op de eisen die uw breakbulklading stelt. De drie multimodale terminals zijn gevestigd in de Rotterdamse haven, een van de grootste diepzeehavens ter wereld, en in Eemshaven, de grootste haven in Noord-Nederland. Wij bieden u uitstekende verbindingen met het Europese achterland over het spoor, de weg en de binnenwateren. Op onze terminals behandelen wij vrijwel alle typen lading. Onze All Weather Terminal is gespecialiseerd in de overslag en opslag van staal en metaal. Deze terminal is uniek in de Rotterdamse haven doordat er het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden, gewerkt kan worden. Onze eigen RoRo-ramp faciliteert de overslag van alle objecten op wielen. In Rotterdam en Eemshaven hebben wij daarnaast terminals voor projectlading en zware goederen. Deze terminals bieden u enorme opslagruimte, grote hijscapaciteit en ruimte om uw producten te monteren, mobiliseren, demobiliseren of te repareren. Ook beschikken wij over twee diepzeekades om schepen tot 50.000 DWT te behandelen.

Werken met breakbulk is complex. U wilt altijd aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Onze terminals voldoen aan de strengste regelgeving op gebied van kwaliteit, veiligheid en beveiliging.  

BROEKMAN PROJECT SERVICES
Heijplaatweg 4
Havennummer 2582
Postbus 54556
3008 KB  Rotterdam
 
   
Telefoon +31 (0)10 4949595 
Mail info@broekmanlogistics.com
Web www.broekmanlogistics.com/en/Home
   

BROEKMAN DISTRIPORT BV
Theemsweg 35
3197 KM Rotterdam Botlek
The Netherlands

 
Telefoon +31 (0)10 4949555 
Mail info@broekmanlogistics.com
Web www.broekmanlogistics.com/en/Home
Onze leden