© Copyright Flying Focus Home » Leden » DFDS Seaways B.V.

DFDS Seaways B.V.

DFDS A/S
DFDS verzorgt scheepvaart en logistiek transport in Europa met een jaarlijkse omzet van EUR 2,2 miljard. DFDS biedt scheepvaart, terminal services, transport en logistieke oplossingen aan meer dan 8.000 vrachtklanten. Daarnaast kiezen jaarlijks vijf miljoen passagiers voor een veilige overtocht met één van onze ferryschepen. DFDS is opgericht in 1866 en heeft meer dan 8.400 medewerkers verspreid over 20 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de NASDAQ OMX Copenhagen.

DFDS Rotterdam Terminal (Vlaardingen)
De terminal heeft een strategische ligging nabij belangrijke uitvalswegen. De terminal is gespecialiseerd in de behandeling van multi gedisciplineerde RoRo cargo: trailers, self-drivers, trucks en zwaar transport. Daarnaast biedt de terminal overslag aan voor zowel staal- als houtproducten. Uniek is de Technische Dienst (TSW) die op de terminal aanwezig is - de ideale plek voor onderhoud zoals bijvoorbeeld trailerreparaties, APK-keuringen en een wasstraat voor trailers.

DFDS Rotterdam opereert met vijf RoRo schepen op twee routes vanuit de terminal in Rotterdam. In totaal zijn er wekelijks 22 afvaarten met bestemming Immingham en Felixstowe (UK).  

DFDS Seaways B.V.
Vulcaanweg 20
Haven 615
3134 KL VLAARDINGEN 

 
Telephone +31(0)10 2084000
Web www.dfds.com 
E-mail Info.Rotterdam@dfds.com 
Twitter @DFDSRotterdam

Onze leden