© Copyright foto: Europe Container Terminals (ECT) Home » Leden » Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT)

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT)

Container gateway van Europa
Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. In de haven van Rotterdam neemt ECT het grootste deel van de overslag van containers voor haar rekening. In 2016 is door ECT in Rotterdam 6,8 miljoen TEU overgeslagen. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee.

European Gateway Services
Onder de naam European Gateway Services biedt ECT haar klanten hoogfrequente spoor- en binnenvaartdiensten tussen de deepsea-terminals in Rotterdam en een uitgebreid netwerk van achterland terminals. Deze efficiënte en duurzame verbindingen worden aangevuld met extra diensten, met name op het gebied van douaneafhandeling.

Hutchison Ports
Hutchison Ports ECT Rotterdam is onderdeel van Hutchison Ports, een dochter van multinational CK Hutchison Holdings in Hong Kong. Hutchison Ports is ‘s werelds grootste haveninvesteerder,  -ontwikkelaar en -operator. Hutchison Ports is momenteel actief in 48 havens, in  25 landen in Azië, het Midden Oosten, Afrika, Europa, Amerika en Australië. Hutchison Ports heeft zijn logistiek- en transport gerelateerde activiteiten wereldwijd uitgebreid. Deze activiteiten omvatten onder meer cruiseterminals, luchthavens, distributiecentra, spoordiensten en scheepsreparatiefaciliteiten. In 2016 behandelde het havennetwerk van Hutchison Ports wereldwijd 81,4 TEU. 

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT)
Postbus 7385
3000 HJ Rotterdam

 
Telefoon +31(0)181 278278
Mail info@ect.nl
web http://www.ect.nl
http://europeangatewayservices.com

Onze leden